hits

Tilbake til hverdagen, besøk hos TUI

20.10.2017, kl.11:59

I dag har vi vært på besøk hos TUI. Når vi kom dit fikk vi forsyne oss rikelig med kakao, kaffe og boller. Vi fikk et foredrag om TUI, og om hvordan de fungerer. De fortalte oss om drift, de ulike målgruppene, nettsiden og hvordan det er å jobbe der. Vi fikk også vite hvordan selskapet startet. Først het de Star Tour, før de slo seg sammen og ble TUI i 2000. Det hele startet over 40 år siden, med bussturer til Spania, reisekontor hvor man bestilte seg tur og brosjyrer. Nå er alt digitalisert, og nesten alle bestillinger de får er over nett. De jobber stadig med å lage en mer brukervennlig nettside for mobil og nettbrett, siden de får flest besøkende derifra. 

Norge er visst litt spesiell når det kommer til reisevanene våre. Normalt er det ganske jevnt utover hele året med bookinger og reising, mens i Norge så skyter prisene og reisene i været når ferien kommer. Skal man da reise så burde man reise utenfor ferier. 

Det var et veldig interessant og spennende foredrag! Her er noen bilder fra dagen


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

REISELIV & GLOBAL FORSTÅELSE

Denne bloggen følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøgskole 2017/2018. Vi er en klasse på 17 stk som skal på Interrail i Europa, fellestur til Marokko og Sør-Afrika.