hits

17-18/10 Siste dag og hjemreise

19.10.2017, kl.20:14

Den siste dagen før hjemreise startet med frokost i huset, før vi dro videre til en strand for å prøve oss på Sup (stand up padling). Alle ble ikke med, men de som prøvde synes det var veldig morsomt. Guiden startet med å vise hvordan man skulle gjøre det - alle begynte med å stå på knærne, så jobbet de seg videre til å stå oppreist. Alle klarte det, og da ble det padling som varte i en time rundt en øy med så klart vann så man kunne se fisk i havet rundt. De som ikke ble med på Sup dro på et spa på et hotell som var like ved stranden og koste seg der.
Når gjengen kom tilbake fra Sup dro vi for å spise lunch på en liten restaurant, og deretter tilbake til huset. Mot kvelden dro vi ut til byen for å spise middag på et sted vi hadde hørt hadde byens beste pizzeria. Dagen etter tok vi fly fra Pula til London, og ventet der i fem timer på neste fly hjem til Norge. 30 minutter før flyet vårt gikk rotet halve klassen seg bort til en annen gate enn den vi egentlig skulle på, så de nesten mistet flyet - men de fikk noen til å kjøre seg bort til riktig gate i siste sekund, og det stengte akkurat i det de kom. Det gikk heldigvis fint, og alle kom seg med på flyet hjem. Vi landet i Norge klokken ti på sju, og tok tog hjem til skolen der vi ble møtt av resten av elevene ønsket oss velkommen tilbake fra en veldig fin tur!


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

REISELIV & GLOBAL FORSTÅELSE

Denne bloggen følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøgskole 2017/2018. Vi er en klasse på 17 stk som skal på Interrail i Europa, fellestur til Marokko og Sør-Afrika.