hits

16/10 Reise, tog til Pula

19.10.2017, kl.20:09

Dagen startet med at vi sjekket ut fra hostelet og gikk til togstasjonen som var ti minutter å gå til. Det første toget vi tok gikk 08:10 fra Ljubljana til Divaca og tok 1t og 35 min. Vi var fremme på togstasjonen 09:45 og vårt neste tog gikk 09:55. Det neste toget var rett ved siden av toget vi var på, så vi hadde ikke så langt å gå til neste tog heldigvis. Det andre toget vi tok var fra Divaca til Buzet, og tok 45 minutter. Da vi var framme på Buzet måtte alle vise passene sine, fordi vi var kommet inn i et nytt land. På dette togstoppet måtte vi vente i over en halv time før vårt neste tog gikk. Tida gikk fort fra da vi gikk av toget til vi satt oss inn i neste tog, fordi det var en politihund og en løs katt der som var veldig kosete. Katta var veldig sulten så vi ga henne en sandwich og litt vann. Toget fra Buzet til Pula gikk 11:17 og vi var fremme i Pula 13:11.

I Pula bodde vi i tre leiligheter som var veldig fine og store. Det var veldig varmt den dagen, så vi skiftet og dro innover til byen for å se oss litt rundt og kanskje shoppe litt. Senere på kvelden møttes vi alle sammen foran arenaen og dro til en koselig restaurant for å spise middag. Alle var ganske slitne etter en lang dag så vi dro tidlig tilbake til leiligheten. Det var veldig koselig på kvelden, noen av oss hadde en liten "jentekveld" som vi kalte det, der vi snakket mye tull og hadde det veldig artig. Bitte, vår lærer, var også med på jentekvelden vår, noe som var ekstra artig! 


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

REISELIV & GLOBAL FORSTÅELSE

Denne bloggen følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøgskole 2017/2018. Vi er en klasse på 17 stk som skal på Interrail i Europa, fellestur til Marokko og Sør-Afrika.