hits

15/10 Ridetur i Sloveina

19.10.2017, kl.20:06

Denne dagen delte klassen seg, og vi ble en stor gruppe som dro til en liten plass i Slovenia som heter ?irovnica. Der sto det 7 store og flotte hester og ventet på oss da vi kom frem. Vi delte oss inn i to grupper, hvor den ene gruppa begynte på hesteryggen, og vi andre gikk på en kafé mens vi ventet på vår tur.

Det var et par av oss som var litt nervøse (noen mer enn andre) da vi enten aldri hadde ridd før, eller det hadde vært en stund siden sist. Da vi kom oss på hesten gikk vi først langs bilveien et lite stykke, før vi begynte turen opp mot en kjempefin innsjø hvor vi tok en liten pause for å ta bilder. Så gikk turen videre mot en liten dyrehage hvor vi fikk hilse på noen kaniner, høner, gjess, et kosete esel og en søt bjørn de hadde reddet da de fant den liten og foreldreløs for omtrent 10 år siden.

Alle var enige om at rideturen hadde vært en fantastisk opplevelse, og et av høydepunktene i Slovenia. Turen varte til sammen i 2 timer, og den vakre slovenske naturen, de søte dyrene og hestene gjorde turen utrolig bra.

Da vi var ferdige dro vi videre til byen Bled, som sies å være den vakreste byen i Slovenia. Der spiste vi lunsj, og fikk se oss rundt i byen. Det var en fin by med et stort fint innsjø og et slott på toppen av en klippe.


Bitte, en av lærerene, veldig fornøyd ved siden av hesten sin. Og det søte kosete eselet vi møtte <3


Den vakre byen Bled, og to av hestene vi fikk ri!
 


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

REISELIV & GLOBAL FORSTÅELSE

Denne bloggen følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøgskole 2017/2018. Vi er en klasse på 17 stk som skal på Interrail i Europa, fellestur til Marokko og Sør-Afrika.