hits

14/10 Lørdag, Ljubljana

19.10.2017, kl.19:49

Vi startet dagen med å spise frokost samlet på hostellet, og etter det skulle vi møtte opp for å en guidet tur rundt i Ljubljana hvor vi ble delt opp i to grupper. Gjennom denne turen fikk vi høre om gammel historie og om byen. Vi gikk rundt og lærte masse om byen, og gikk deriblant over en kjærlighetsbro med masse forskjellige nøkkellåser, hvor folk "låser sammen kjærligheten". Dette var utrolig fint å se på. Det hang over nesten alle bruene her i Ljubljana. Deretter spiste vi lunsj, ved elven som var veldig fint. 

Etter litt fritid og gåing i gatene så samlet alle seg igjen også tok vi taubane opp til slottet hvor vi gikk rundt og så utover hele ljubljana, det var utrolig flott, og utsikten var kjempe fin.Etter det så hadde vi litt fritid, hvor vi gikk å tittet litt i butikker og på et stort matmarked som var der. Etter det gikk vi å ordnet oss litt på Hostellet, for å gå ned å spise på en kinarestaurant like ved der vi bodde. Senere på kvelden var vi på opera, det var veldig interessant da de sang på slovensk, og de fortalte en fin historie via musikken. Det var 2 stykker på opera stykket. Den første delen var på slovensk og het "Ksenija Carmina Burana" av Viktor Parma. Og del 2 var på engelsk og het "Carmina Burana" av Carl Orff. 


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

REISELIV & GLOBAL FORSTÅELSE

Denne bloggen følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøgskole 2017/2018. Vi er en klasse på 17 stk som skal på Interrail i Europa, fellestur til Marokko og Sør-Afrika.