hits

11/10 Interrail i Europa

19.10.2017, kl.19:38

Nå har vi kommet hjem fra vår første klassetur. Turen gikk først til Venezia i Italia, deretter Ljubljana i Slovenia og til slutt Pula i Kroatia. Vi startet dagen med frokost klokken 6.30 og dro fra skolen 07.15 for å rekke flyet  til Venezia som gikk 10.25. Flyturen tok omtrent 2,5 time. 


 

Etter flyturen tok vi buss til stedet vi skulle bo, som het Jolly Camping. Campingen hadde et stort basseng, en fin restaurant og en liten matbutikk. Vi bodde i små hytter i grupper på 2 og 3. Det var koselig, men samtidig svært intimt. Vi ble kjent med hverandre på en annen måte enn tidligere. 


Da vi hadde pakket ut dro vi med buss inn til sentrum av Venezia for å se oss rundt og bli bedre kjent med byen. Vi fikk tatt mange fine bilder av den vakre byen, men etterhvert som tiden gikk ble folk utålmodige og vi fant ut at det var tide å finne en restaurant for å spise middag. Vi fant en søt liten restaurant som lå ved Canal grande. Da vi hadde fått i oss mat var folk i bedre humør, og vi fortsatte å se oss i rundt de små gatene. 


julietalivstil

19.10.2017 - 19:50

så fine bilder:)Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

REISELIV & GLOBAL FORSTÅELSE

Denne bloggen følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøgskole 2017/2018. Vi er en klasse på 17 stk som skal på Interrail i Europa, fellestur til Marokko og Sør-Afrika.